Ο Γίρι Παβλένκα τόνισε πως περίμενε να δει ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι της Μπραν, ώστε να ξέρει πως θα επέμβει, θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες κι άξιζε να νικήσει την Μπραν και πιστεύει πως θα κάνουν ότι χρειάζεται για για να προκριθούν.
Αναλυτικά: «Περίμενα να δω ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι, όταν είδα ήμουν σίγουρος ότι θα το πιάσω το πέναλτι. Ήταν μια καλή στιγμή σίγουρα, αλλά πήραμε μόνο έναν βαθμό σήμερα».
Για το ματς σήμερα και την υπόθεση πρόκριση: «Μας πίεσαν πολύ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, δυνατή, μας το έδειξαν. Είχαμε ευκαιρίες να ‘καθαρίσουμε’ το παιχνίδι, δεν το καταφέραμε, όμως. Αξίζαμε τη νίκη. Χάσαμε ευκαιρία να κάνουμε μεγάλο βήμα πρόκρισης. Μένουν ακόμη τρία ματς. Όταν παίζουμε με βάση τις δυνατότητές μας, θα μπορέσουμε να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

