Σοβαρός τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι και προκαλεί πρόβλημα στον Ηρακλή. Ο 28χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ υπέστη θλάση στον γαστροκνήμιο κατά τη διάρκεια προπόνησης, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου τρεις μήνες.
Η απουσία του οδηγεί την ομάδα στη σκέψη για μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου να βρεθεί παίκτης που θα καλύψει το κενό του. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον προπονητή Ζόραν Λούκιτς μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (23/11, 13:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Για τον Ντάρκο-Κέλι, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η παρουσία του στην Ελλάδα διακόπτεται από τραυματισμό. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και το 2022, όταν είχε συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ, με τη θητεία του να ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω προβλήματος τραυματισμού.

