Ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του κόντρα στην Αϊντχόφεν αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 93ο λεπτό μένοντας στο 1-1. Με τον Λορέντσο Πιρόλα να πραγματοποιεί ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση.
Το εξαιρετικό πρόσωπο που επιδεικνύει το 22χρονος Ιταλός στόπερ των Πειραιώτων φέρεται να έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Ρόμα.
Μάλιστα σκάουτερ της ομάδας τη αιώνιας πόλης βρέθηκε ξανά στο «Καραϊσκάκη» για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 με την Αϊντχόφεν.
Ο σκάουτ των «τζιαλορόσι» έχει εξελιχθεί σε… τακτικό επισκέπτη στο Φάληρο, καθώς το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια των Πειραιωτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Η ομάδα της Ρώμης έχει στρέψει το έντονο ενδιαφέρον της στον Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος έχει προκαλέσει θετικά σχόλια στην Ιταλία με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός στόπερ δείχνει ωριμότητα, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ήδη στο «ραντάρ» της Ρόμα.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ιταλοί εξετάζουν και τον Χρήστο Μουζακίτη, τον οποίο έχουν παρακολουθήσει και στο παρελθόν.
Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωπος της Ρόμα είχε βρεθεί και στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, δείγμα του ότι η ιταλική ομάδα παρακολουθεί διαχρονικά την πρόοδο των «ερυθρόλευκων» και πιθανές ευκαιρίες στο ρόστερ τους.

