Μίροτιτς και Τζέιμς οδήγησαν την Μονακό στην πρώτη της νίκη κόντρα στην Ντουμπάι (103-81)

Ειδήσεις Μπάσκετ

Σεφτέ στην Ευρωλίγκα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (03/10) η Μονακό!

Δύο 24ωρα μετά την ήττα-σοκ από τη Ζάλγκιρις, η φιναλίστ της περσινής σεζόν επικράτησε με το εντυπωσιακό 103-81 της Dubai BC στο «Salle Gaston Medecin» και πανηγύρισε το πρώτο ροζ φύλλο στη φετινή διοργάνωση!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη χρειάστηκε μονάχα ένα καλό δεκάλεπτο για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη, το οποίο και βρήκε στην τρίτη περίοδο, εκεί όπου το επιμέρους σκορ ήταν 29-13 υπέρ των Μονεγάσκων.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης! Άξιοι συμπαραστάτες του Μαυροβούνιου φόργουορντ ήταν οι Μάικ Τζέιμς (14π., 8ασ., 5ρ.) και Ντάνιελ Τάις (15π., 2ρ.). Για την ομάδα των ΗΑΕ ξεχώρισαν οι Ράιτ (14π.) και Πετρούσεφ (12π., 8ρ.).

Tagged