Η Νίκη Βόλου πήρε την 3η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Superbet League 2, με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο να κρίνει την μοίρα του αγώνα. Τα γκολ του Λίγδα στο 58′ και του Παμλίδη στο 79′ χώρισαν τις δυο ομάδες, που στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν ούτε μια τελική ευκαιρία.
Τα πρώτα 20 λεπτά κύλησαν με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να την μετατρέψει σε κάτι πιο ουσιώδες, όπως έκανε και η Νίκη Βόλου στο επόμενο πεντάλεπτο, όπου πήρε την μπάλα στα πόδια της. Σε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμνενων για μακρινές μεταβιβάσεις, η άμυνα του Απόλλωνα φρόντισε οι αποδέκτες της Νίκης να είναι σε θέση οφσάιντ, ενώ οι γηπεδούχοι ανέπτυσσαν επιθέσεις με χαμηλά την μπάλα, και κυρίως από τα αριστερά. Έτσι, και χωρίς θέαμα ή κάποια φάση, οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, με την Νίκη Βόλου να απειλεί από αέρος, με την κεφαλιά του Πολέτο να αναγκάζει τον Τρίγκατζη σε επέμβαση στο 46′. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ρινγκ πήρε την κάθετη του Τζίμα στα αριστερά, σέντραρε με αποδέκτη τον τελευταίο, ο οποίος αστόχησε όμως. Οι φιλοξενούμενοι εξαργύρωσαν το καλό ξεκίνημα τους εν τέλει, με τον Λίγδα να σουτάρει εκτός περιοχής και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1 στο 58′. Στο 70′ έκανε τις πρώτες αλλαγές του ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον Λουκίνα και τον Παμλίδη αντί Μάντζη και Πολέτο αντίστοιχα. Ο Παμλίδης μάλιστα “σφράγισε” την νίκη για την ομάδα του, με γκολ στο 79ο λεπτό με πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Τρίγκατζη για το 0-2. Οι αλλαγές που ακολούθησαν (Αλμασίδης – Σπανδωνίδης – Κουλούρης αντί Κεδίκογλου – Μανωλάκη -Ντε Σόουζα για τον Απόλλωνα και Χάμοντ – Μαχαίρας αντί Σαλαμούρα – Τζίμα για την Νίκη) δε άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Η Νίκη Βόλου είχε άλλη μια ευκαιρία, με τον Λουκίνα στην τελευταία φάση του αγώνα, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Τρίγκατζη, με το 0-2 να μένει ως το τελικό σκορ.

