Διεύρυνε το απόλυτο η Μαρκό με Ελ Αραμπί στο 98’, 2-1 τον Πανθρακικό!

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Η Μαρκό συνέχισε την απόλυτη πορεία της στη Superbet League 2, καθώς λύγισε τον Πανθρακικό με 2-1, χάρη σε πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 98ο λεπτό!
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου προηγήθηκε στο 20ό λεπτό, όταν ο Ιβάν Μιούλερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.
Ο Πανθρακικός, ωστόσο, κατάφερε να αντιδράσει στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 50’ ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας ξανά την ομάδα του στη διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο, όμως η Μαρκό είχε διαφορετική άποψη. Στο 98ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και χαρίζοντας στην ομάδα του το πολύτιμο 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μαρκό διατηρεί το απόλυτο μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και συνεχίζει την εντυπωσιακή της εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός, από την πλευρά του, έφτασε πολύ κοντά σε έναν σημαντικό βαθμό, αλλά το γκολ στις καθυστερήσεις του στέρησε την ισοπαλία και τον άφησε στους 7 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Athens Kallithea πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Superbet League 2, επικρατώντας 1-0 του Αsteras B AKTOR στο «Ελ Πάσο», σε ένα παιχνίδι που ολοκλήρωσε αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο, βρήκε τη λύση στις αρχές του δεύτερου μέρους, καθώς στο 52ο λεπτό ο Θοδωρής Τσιριγώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να διαχειριστούν το προβάδισμά τους με αριθμητικό μειονέκτημα, κρατώντας μέχρι το τέλος το πολύτιμο αποτέλεσμα. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Χοσέ Ρόμο με κεφαλιά στο 83ο λεπτό έκανε το 2-0 για την Αthens Kallithea, που πανηγύρισε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο.
Έτσι, η ομάδα της Καλλιθέας έφτασε στην τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, συνεχίζοντας με θετικό απολογισμό την πορεία της στο πρωτάθλημα. Στους 3 βαθμούς έμειναν οι Αρκάδες.

Tagged