Το συγκινητικό «αντίο» του Σάλιακα στην Ζανκτ Πάουλι

Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Την επιστροφή του στον αγαπημένο του Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο Μανώλης Σάλιακας.
Πριν αφοσιωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις του με τους Πειραιώτες, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Ζανκτ Πάουλι και τους φιλάθλους της για όσα έζησε στο Αμβούργο.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει ήδη ανοίξει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή του μετά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».
Ολόκληρο το μήνυμα του Μανώλη Σάλιακα
«Αγαπητοί φίλοι της Ζανκτ Πάουλι,

Αυτό είναι, με μεγάλη διαφορά, το δυσκολότερο μήνυμα που χρειάστηκε ποτέ να καταγράψω.

Έπειτα από τέσσερα αξέχαστα χρόνια, έφτασε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω.

Από την πρώτη ημέρα με υποδεχθήκατε με ανοιχτές αγκάλες. Πιστέψατε σε εμένα, με στηρίξατε και με κάνατε να αισθανθώ ότι αποτελώ μέρος σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Το να φοράω αυτή τη φανέλα και να αγωνίζομαι μπροστά σας αποτελούσε κάθε φορά ένα απίστευτο προνόμιο.

Μαζί ζήσαμε αξέχαστες στιγμές. Πανηγυρίσαμε νίκες, δώσαμε μάχες στις δύσκολες περιόδους, πετύχαμε την άνοδο στην Bundesliga και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα με συνοδεύουν για πάντα.

Κάθε σύνθημα, κάθε χειροκρότημα και κάθε στιγμή στο Millerntor μού έδιναν δύναμη και κίνητρο για να προσφέρω τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο.

Θέλω να γνωρίζετε ότι αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Η Ζανκτ Πάουλι θα έχει πάντοτε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ο σύλλογος έγινε κομμάτι της ζωής μου και εσείς γίνατε κομμάτι της οικογένειάς μου.

Αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη, σεβασμό και αγάπη. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα, που σταθήκατε στο πλευρό μου και που κάνατε αυτά τα τέσσερα χρόνια τα πιο ξεχωριστά της καριέρας μου.

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που έμπαινα στον αγωνιστικό χώρο, έδινα όλα όσα είχα. Αυτός ήταν ο δικός μου τρόπος να σας πω ευχαριστώ.

Τώρα αρχίζει για εμένα ένα νέο κεφάλαιο στον Ολυμπιακό, όμως ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα παραμένει πάντοτε στο Αμβούργο.

Σας ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για κάθε αξέχαστη ανάμνηση.

Θα μου λείψετε όλοι και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά κάποια ημέρα.

Μία φορά παίκτης της Ζανκτ Πάουλι, για πάντα μέλος της οικογένειας της Ζανκτ Πάουλι.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Δικός σας,

Μάνος».

Tagged