Ρόδρι: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι, γνωρίζει πώς να ξεπερνά αντίξοες συνθήκες η Αργεντινή»

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Ισπανία και Αργεντινή θα τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Κυριακής (19/7, 22:00), στον μεγάλο τελικό του φετινού Μουντιάλ!

Ο αρχηγός της «ρόχα», Ρόδρι, έκανε δηλώσεις ενόψει του σπουδαίου αγώνα, αποθεώνοντας τον Λιονέλ Μέσι και πλέκοντας το εγκώμιο της «αλμπισελέστε», ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η γενιά ποδοσφαιριστών της εθνικήςΙσπανίας θα μνημονεύεται για πάντα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε μια πορεία σταδιακής ανάπτυξης. Έχουμε δει την ομάδα να ωριμάζει τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω, όπως έχω ξαναπεί, ότι θα γίνεται λόγος για αυτή τη γενιά. Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην πορεία ενός παίκτη. Το να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το δείξαμε αυτό σε μικρότερη κλίμακα με το Nations League, στη συνέχεια με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τώρα βρισκόμαστε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιστεύω ότι, όπως όλες οι ομάδες, έχουμε δυνατά και αδύνατα σημεία. Είμαστε όμως μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα, δύσκολο να νικηθεί. Το αποδείξαμε στη διοργάνωση, καθώς δεχτήκαμε μόνο ένα γκολ».

Για τον τελικό: «Το να βρεθούμε εκεί την Κυριακή ήταν ο βασικός μας στόχος. Στόχος ήταν να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ξέραμε ότι μπορούσαμε να το πετύχουμε. Είναι η ιδανική δοκιμασία για να δούμε αν μπορούμε να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Έχω ήδη πει στους συμπαίκτες μου ότι είναι πιο σημαντικό να θέλεις τη νίκη παρά να φοβάσαι την ήττα. Υπάρχει πάντα η επιθυμία για εξέλιξη, για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Tagged