Οριστικά παίκτης της Μοντερέι είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές σφραγίστηκε με τις σχετικές υπογραφές και την ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των Μεξικάνων και της ΑΕΚ.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση από την ομάδα του Μεξικό και τους «κιτρινόμαυρους», κάτι που πρόκειται να συμβεί άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση θα λάβει το ποσό της ρήτρας, ήτοι 8 εκατ. ευρώ, παίρνοντας 50% μπροστά. Όπως είχαν αναφέρει τα τελευταία 24ωρα στη Λατινική Αμερική, η συνεργασία Μοντερέι και Πινέδα θα είναι διάρκειας τριών ετών, με 3 εκατ. ευρώ ετησίως για τον διεθνή άσο.
Όπως αναφέρεται στο Μεξικό, ο 30χρονος μέσος, ο οποίος θα ανταμώσει εκ νέου με τον Ματίας Αλμέιδα, έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη για να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο μέτωπο

