Η είδηση προκάλεσε ντελίριο: Η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στο Παρίσι! Το αεροπλάνο με τους πρωταθλητές Ευρώπης προσγειώθηκε στο Roissy-Charles de Gaulle λίγο μετά τις 16:30, βάζοντας τέλος σε ώρες αναμονής και εκτοξεύοντας τον ενθουσιασμό σε ολόκληρη την πόλη.
Από τη στιγμή που οι τροχοί ακούμπησαν στο διάδρομο, το Παρίσι μπήκε σε κατάσταση πανηγυρικής έκρηξης. Το νέο μεταδόθηκε ακαριαία στο Πεδίον του Άρεως, όπου ήδη είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 100.000 οπαδοί, δημιουργώντας μια ανθρώπινη θάλασσα που πάλλονταν από ανυπομονησία.
Στο αεροδρόμιο επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι μηχανόβιοι που περίμεναν να συνοδεύσουν το πούλμαν είχαν στηθεί σε λάθος σημείο και, όταν ενημερώθηκαν, έκαναν όλοι στροφή και κατευθύνθηκαν προς το σωστό σημείο στο Roissy. Πλέον δεν ήταν μερικές εκατοντάδες· είχαν φτάσει σχεδόν τους 1.000, δημιουργώντας μια εκκωφαντική πομπή από κόρνες, μηχανές και σημαίες της Παρί. Λίγο αργότερα, οι παίκτες πάτησαν στο γαλλικό έδαφος και επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο Πεδίον του Άρεως, μέσα σε χειροκροτήματα και φωνές από όσους είχαν καταφέρει να πλησιάσουν τον χώρο.
Παρί: Επέστρεψε στο Παρίσι η πρωταθλήτρια Ευρώπης – Πάνω από 100.000 οπαδοί στους δρόμους!
Η μέρα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, με τους δρόμους γύρω από το Μέγαρο των Απομάχων και το Πεδίον του Άρεως να γεμίζουν σταδιακά από φανέλες της Παρί. Ομάδες οπαδών τραγουδούσαν, οικογένειες έβγαιναν στα μπαλκόνια, τουρίστες σταματούσαν για να φωτογραφίσουν το κύμα ενθουσιασμού που κατέβαινε προς το σημείο της γιορτής. Ανάμεσά τους και φίλοι της ομάδας από το εξωτερικό, όπως η Μερσέντες και ο Χαβιέρ από τη Σεβίλλη, που είχαν φτάσει από χθες για να ζήσουν τη στιγμή: «Εδώ είναι καλύτερα και από τη Βουδαπέστη. Θέλουμε να χαρούμε τους παίκτες και την κούπα», έλεγαν χαμογελαστοί στην ”Parisien”.

