Η Εθνική ομάδα θα είναι απούσα για μία ακόμη σημαντική διοργάνωση, όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 11 του ερχόμενου Ιουνίου, ωστόσο, θα κληθεί να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ της Αμερικής.
Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Σουηδία και Ιταλία, με τον προπονητή της Ελλάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστές τις κλήσεις για τα δύο
Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:
Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ντόι, Ρότα, Κυριακόπουλος, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κοντούρης, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.

