Μπαρτζώκας: «Δεν αλλάζω τίποτα από τη ρουτίνα μας ενόψει Final Four»

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Μπάσκετ

Πραγματοποιώντας μία ακόμη σοβαρή και πειστική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εντυπωσιακό 97-58 του Κολοσσού στη Ρόδο και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Stoiximan GBL, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς ΑΕΚ–Άρης Betsson.

Μετά το τέλος του δεύτερου προημιτελικού ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ μίλησε και για το Final Four της Ευρωλίγκας και τον ημιτελικό της Παρασκευής με τη Φενέρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε σοβαρή ομάδα, η οποία δεν υποτιμά τον αντίπαλο, τον σέβεται. Η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ μάς δίνουν τη δυνατότητα να παίζουμε σοβαρά για 40 λεπτά. Αν εξαιρέσεις ένα 5λεπτο-8λεπτο που χαλαρώσαμε, είναι πολύ σημαντικό να τιμάμε τους φιλάθλους που έρχονται να μας δουν. Και τους δικούς μας, αλλά και στην επαρχία είναι πολύ σημαντικό».

Για το πώς προετοιμάζει τον εαυτό του για το Final Four:

«Δεν αλλάζω τίποτα από τη ρουτίνα. Αν προσπαθείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα, σε βγάζουν από αυτό που έχεις συνηθίσει να κάνεις. Και η ομάδα την ίδια ρουτίνα έχει. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια ζωή μέσα και έξω από το γήπεδο ώστε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Tagged