Φουρνιέ: «Ήρθε η στιγμή να πιούμε και νερό»

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Μπάσκετ

O Εβάν Φουρνιέ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο Game 3 με τη Μονακό, με 22 πόντους (6/10 τρίποντα), 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων» ήταν ξεκάθαρος μετά την πρόκριση στο 5ο διαδοχικό φάιναλ φορ για την ομάδα του Πειραιά: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, φέτος ήρθε η στιγμή να πιούμε και νερό».

Αναλυτικά, ο Εβάν Φουρνιέ δήλωσε μετά τη νίκη με 105-82 επί της Μονακό και την πρόκριση στο φάιναλ φορ:

«Έχουμε δύο παιχνίδια ιδανικά μέχρι να τελειώσουμε τη δουλειά. Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος. Αυτό που έδειξε η σειρά είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα παλέψουμε και θα παίξουμε μαζί».

Σε ερώτηση για την αγκαλιά του Σπανούλη, στο φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι πέρυσι, όταν η Μονακό απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, ο Φουρνιέ απάντησε: «Ήταν δύσκολη στιγμή για εμένα. Τώρα θέλω κάτι άλλο. Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, φέτος ήρθε η στιγμή να πιούμε και νερό. Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη για τον ημιτελικό. Θέλουμε να ξεκουραστούμε. Θα δούμε, φυσικά, το άλλο παιχνίδι. Αλλά ,θέλουμε να το πάμε ένα βήμα τη σειρά»

Tagged