Τίτλοι τέλους έπεσαν κι επίσημα πλέον στη συνεργασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού με τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο.
Το απόγευμα της Δευτέρας (4/5) επισημοποίησαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον εμβληματικό διεθνή Σέρβο διαγώνιο, τον οποίο κι ευχαρίστησαν για την προσφορά του σ εαυτή τη διετία, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, δύο League Cupκαι ισάριθμα Super Cup.
Αναλυτικά:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς. Μία εμβληματική μορφή, ένα τεράστιο όνομα του παγκοσμίου βόλεϊ, ένας από τους κορυφαίους αθλητές που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα!
Σε δύο χρόνια, κατακτήσαμε μαζί ένα Κύπελλο Ελλάδας, δύο League Cup «Ν. Σαμαράς», δύο Super Cup και φτάσαμε ως τους «8» του CEV Champions League.
«Μπάτα», σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σου στην ομάδα μας! Η παρουσία σου αποτέλεσε τιμή για την ομάδα μας. Καλή συνέχεια στην καριέρα και τη ζωή σου!»

