σερί
Την ξέφρενη και απόλυτα νικηφόρα του κούρσα στη φετινή Stoiximan GBL συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αν και τα .. χρειάστηκαν απέναντι σεέναν ψυχωμένο Πναιώνιο, εντούτοις, βρήκαν λύσεις και με κορυφαίο τον Σάσα Βεζένκοφ που επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του στην μέση πετυχαίνοντας 24 πόντους υπέταξε τους Νεοσμυρνιώτες με 71-79 στο κλειστό της Γλυφάδας πετυχαίνοντας τη 20ή διαδοχική τους νίκη!
»Μίλησε» σε καίρια χρονικά σημεία κυρίως η εμπειρία και οι έντονες προσωπικότητες α της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αυτή που καθάρισε το ματς στο φινάλε, επικρατώντας εν τέλει με 79-71.
Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα προς το φινάλε της τελευταίας περιόδου (68-67), χωρίς όμως να καταφέρουν να αντέξουν μέχρι το φινάλε.
Η αναμέτρηση βέβαια στιγματίστηκε από το ένθερμο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη δεύτερη περίοδο ανάμεσα στον Εβάν Φουρνιέ και έναν οπαδό του Πανιωνίου, το οποίο οδήγησε στην απευθείας αποβολή του Γάλλου, αλλά και στην απομάκρυνση του φιλάθλου από το γήπεδο.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν αδιαμφισβήτητα ο Σάσα Βεζένκοφ, στην επιστροφή του στην ενεργή δράση, με τον Βούλγαρο να πετυχαίνει 20 πόντους ενό μάζεψε και έξι ριμπάουντ. Από πλευράς Πανιωνίου ο Τόμασον πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση με 15 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

