«Τον σκότωσα και του έσκαψα τον λάκκο!»: Ανατριχίλα από την κυνική ομολογία του δολοφόνου του Γραικού που ξεπέρασε σε «ερμηνεία» την…Εκάβη!

0
581

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Γραικού… O έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ειδική μονάδα επιστημόνων του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην επιχείρηση με τεχνικό εξοπλισμό και ειδικό ανιχνευτή μετάλλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χτύπησε σήμα ο ανιχνευτής και αμέσως αποφασίστηκε να σκαφτεί ο χώρος.  Όταν ήρθε στο φως το μακάβριο εύρημα, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!

Ο άνθρωπος που ομολόγησε το φονικό είχε εμφανιστεί κατ’ επανάληψη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και αρνιόταν ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το θέμα. Μάλιστα, είχε εκφράσει την ελπίδα ο άτυχος κτηνοτρόφος να βρεθεί σύντομα ώστε να σταματήσουν οι αστυνομικοί να τον ταλαιπωρούν με τις συνεχείς καταθέσεις…