Η τελευταία επιθυμία του «παιδιού του λαού», Νίκου Ξανθόπουλου – Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

  0
  13

  Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 89 ετών, έχοντας αφήσει μια τελευταία επιθυμία προς τα παιδιά του.

  Επιθυμία του ήταν η ταφή του να γίνει στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που είχε χτίσει ο ίδιος στο κτήμα του στην Παιανία. Ωστόσο, επειδή χρειάζεται αρκετός χρόνος για τα γραφειοκρατικά, η οικογένειά του αποφάσισε να κάνει τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

  Η κηδεία θα είναι πολιτική και στο πλαίσιο αυτής θα τελεστεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

  Παράλληλα, η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου αναφέρει την επιθυμίας της, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

  Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ξανθόπουλου για την κηδεία του:

  «Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».