Όταν στην αστρολογία γίνεται λόγος για μία δύσκολη εβδομάδα, ξέρεις ότι στο τέλος θα έχεις καταφέρει να πάρεις πολλά μαθήματα και θα βλέπεις όσα προηγήθηκαν και θα γελάς. Από σήμερα, τρία ζώδια δεν θα περάσουν και την καλύτερή τους φάση. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά προετοίμασε τον εαυτό σου.

Κριός: μπορεί να νιώσεις εξουθενωμένη, να πέσουν οι ρυθμοί σου και χωρίς κίνητρο

Ανήκεις σε ένα ζώδιο που προτιμά να είναι συνεχώς σε κίνηση. Εξάλλου κυβερνήτης σου είναι ο Άρης -ο πλανήτης της κίνησης και της ενέργειας- και αν δεν κινείσαι, δεν νιώθεις ανησυχία. Αυτή την εβδομάδα θα δεις τα αποθέματα της ενέργειάς σου να πέφτουν και το ένστικτό σου σε διάλειμμα. Άκουσέ το. Αν δεν μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις προσωπικά. Όλοι -ακόμα κι εσύ- χρειάζονται πού και πού λίγη ανάπαυση.

Δίδυμος: μπορεί να νιώσεις ότι είσαι εντελώς μόνη σου με τα προβλήματά σου

Είναι άλλο πράγμα να βιώνεις μία δύσκολη κατάσταση γνωρίζοντας ότι έχεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν γιατί περνούν τα ίδια. Αυτή τη βδομάδα ίσως νιώσεις ότι είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που νιώθει τόσο χάλια. Ευτυχώς, όλο αυτό είναι μόνο στο κεφάλι σου γιατί όλοι έχουν βιώσει αντίστοιχα συναισθήματα με τα δικά σου. Το μυαλό σου σε πείθει ότι είσαι μόνη σε αυτό και είναι δύσκολο να το αγνοήσεις. Κοινωνικοποιήσου και μίλα για το πώς νιώθεις. Μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ζυγός: μπορεί να νιώθεις ότι κάτι στη ζωή σου τελειώνει

Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν. Είσαι στη μέση μιας μεταβατικής περιόδου και για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση θα πρέπει να βρεις μέσα σου και να αφήσεις αυτό που δεν έχει πια θέση στη ζωή σου. Είτε πρόκειται για μία σχέση που πρέπει να αφήσεις γιατί δεν προχωράει ή μία κακή συνήθεια που πρέπει να αλλάξεις,νιώθεις την πίεση να πας παρακάτω. Να είσαι καλή με τον εαυτό σου. Είναι μια διαδικασία. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τα πράγματα. (Πηγή: Marie Claire)