Αρχική Ψυχαγωγία Ενημερωθείτε και οπλιστείτε! Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα τυχερά και...

Ενημερωθείτε και οπλιστείτε! Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε…

Τις εβδομαδιαίες της προβλέψεις, έκανε η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για το τι θα συμβεί από τις 25/1 έως τις 31/1. Ποια είναι τα άτυχα και ποια είναι τα τυχερά;

Όπως αναφέρει στο asibiliou.gr: η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου έχει πολλές πρωτιές! Φιλοξενεί την πρώτη Πανσέληνο του 2021, την πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για τη νέα χρονιά και την πρώτη και τυχερότερη όψη του 2021, τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Υδροχόο.

Στις 26/1 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού λειτουργεί σαν απόηχος των όψεων Δία-Ουρανού και Άρη-Ουρανού που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην αρχή της. Ενδεχομένως κάτι να μας φέρνει στην μνήμη εκείνες τις ημέρες ή μπορεί να υπάρχει μια σχετική εξέλιξη με εκείνες τις ημέρες.

Στις 28/1 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που θα αναλυθεί περαιτέρω σε ειδικό άρθρο μέσα στην εβδομάδα. Η Πανσέληνος συνοδεύεται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ενισχύει την επιρροή της. Υπάρχει τεράστια έμφαση στις σχέσεις, τόσο στις ερωτικές όσο και στις επαγγελματικές. Χρειάζονται προσοχή σε ό,τι αφορά τα χειριστικά παιχνίδια, ούτε να τα κάνουμε στους άλλους ούτε να τα δεχόμαστε. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο. Το ίδιο και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Φυσικά κι αυτή η Πανσέληνος συνδέεται με ξαφνικές μεταστροφές σε μετεωρολογικές συνθήκες ή σε μια έντονη γεωφυσική δραστηριότητα.

Στις 29/1 έχουμε μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία. Τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Υδροχόο. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να σημειώσουμε πρόοδο, να δεχτούμε κάποια βοήθεια, να έχουμε μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή ή σε όποιον τομέα μπορεί να πέφτει στο ωροσκόπιο του καθενός από μας.

Το Σαββατοκύριακο έχουμε την πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2021. Θα κρατήσει μέχρι τις 20/2 και ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου. Όλες οι φαινομενικά ανάδρομες πορείες του Ερμή φέτος θα γίνουν σε ζώδια του αέρα. Από τις 30/1 κι έπειτα καλά θα κάνετε να φροντίζετε την ασφάλεια σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, να προστατεύετε τα δεδομένα σας, να κάνετε ένα έλεγχο στο μεταφορικό σας μέσο και να προσέχετε παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου έχει μια ποικιλομορφία όψεων που δίνουν όμως και πάλι έμφαση στις σχέσεις σας. Άλλωστε αγαπητοί μου Κριοί, το έχουμε πει με πολλούς τρόπους ότι το 2021 γιορτάζει τη συλλογικότητα, κυρίως για το δικό σας ζώδιο. Καταλαβαίνω ότι στη ζωή σας έχετε μάθει να λειτουργείτε σαν μονάδες περισσότερο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε να λειτουργείτε με ομαδικό πνεύμα. Η πρώτη κύρια όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26/1.

Ίσως υπάρχει ένα νευρικό κλίμα εκείνη την ημέρα στο χώρο της δουλειάς σας, πιθανώς με κάποιον συνεργάτη που λειτουργεί παρορμητικά ή πιεστικά απέναντι σας. Ή μπορεί να νιώθετε ότι καταπιέζεστε σε μια δουλειά από ένα άτομο, το οποίο θέλει να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες αδιαφορώντας για το πώς νιώθετε εσείς. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και την οικονομική ανασφάλεια των ημερών είναι πιθανόν να νιώθετε αδιέξοδο. Όμως, σκεφτείτε ότι είναι κάτι παροδικό και συμβουλή μου είναι μην το βάλετε κάτω, διότι μπορεί σύντομα να αλλάξουν τα πράγματα. Στις 28/1 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον φιλικό σας Λέοντα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας πλάνα. Δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος για σας από πλευράς ζωδίου, μολονότι μια ερωτική σχέση μπορεί να αποτελέσει πηγή στρες.

Για τους γεννημένους κυρίως στο μέσο του τρίτου δεκαημέρου ίσως είναι πιο έκρυθμα τα πράγματα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, καθώς η Πανσέληνος συνοδεύεται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η σύνοδος Ήλιου-Δία -η πιο τυχερή όψη της εβδομάδας- στον Υδροχόο μπορεί να σας αποζημιώσει φέρνοντας μια θετική εξέλιξη, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα θέματα της εξέλιξης της καριέρας σας. Η εβδομάδα κλείνει με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Υδροχόο. Διπλοτσεκάρετε πλέον τις πληροφορίες που λαμβάνετε, προστατέψτε τα δεδομένα σας και αν έχετε νέα σημαντικά ξεκινήματα αφήστε τα για μετά τις 20/2.

Ταύρος

Μέχρι τώρα ο Ιανουάριος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και ως φαίνεται και η τελευταία του εβδομάδα θα κλείσει με έναν παρόμοιο τρόπο. Και με θετικά και με κάποια αρνητικά. Στις 26/1 η πρώτη κύρια όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Η επιθυμία και η ανάγκη για σταθερότητα, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή, για ακόμη μια φορά σκοντάφτει στις κυμαινόμενες συνθήκες της εποχής μας, με αποτέλεσμα να σας δημιουργεί ανησυχία και μια κυκλοθυμία στη διάθεση σας. Πιθανώς όμως, να έρθει και μια επαγγελματική πρόταση, η οποία ίσως σας βάλει σε δίλημμα.

Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει μέσα σας η αγωνία πώς σας βλέπουν οι άλλοι στη δουλειά, το οποίο σας οδηγεί σε αποφάσεις που πιθανώς δεν συνάδουν με αυτό που νιώθετε εσείς μέσα σας. Στις 28/1 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος του 2021 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους τον Απρίλιο. Εσείς μπορεί να περάσετε μια μίνι κρίση εκείνες τις ημέρες, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και της οικογένειας. Η Πανσέληνος έχει πάντα την τάση να μεγεθύνει ό,τι βιώνουμε σε ψυχολογικό επίπεδο. Με κάποιο τρόπο καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Μην υπερφορτώσετε με πολλά το πρόγραμμα σας.

Στις 29/1 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι και αν γίνει εκείνη την ημέρα να ξέρετε ότι είναι μόνο για το καλό σας και για να εξελιχτείτε. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, πάλι στον Υδροχόο μέχρι τις 20/2, δημιουργώντας καθυστερήσεις, αναβολές ή και κάποια εκνευριστικά σενάρια στα θέματα της δουλειάς. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι νέο καλύτερα να το βάλετε μετά τις 20/2. Μέχρι τότε προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους, πελάτες. Διαφωνίες, κόντρες, δυσκολίες στις σχέσεις, εύκολα μπορεί να κάνουν τα πράγματα να ξεφύγουν. Καλείστε να δείξετε υπομονή και ωριμότητα.

Δίδυμοι

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φιλοξενεί την πρώτη Πανσέληνο του 2021 αλλά και την πιο ωραία όψη του Ιανουαρίου, τη σύνοδο Ήλιου-Δία στις 29/1 στον φιλικό σας Υδροχόο. Πριν φτάσουμε όμως στην Πανσέληνο, στις 26/1 σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η επιθυμία σας να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, να εξελιχτείτε, να σημειώσετε πρόοδο, σκοντάφτει ίσως στις συνθήκες των ημερών, στην κούραση που μπορεί να νιώθετε, αλλά και στην υπερφόρτωση της καθημερινότητας σας από ασχολίες και υποχρεώσεις. Προσέξτε αγαπητοί μου Δίδυμοι πόσα πράγματα αναλαμβάνετε ή δεσμεύεστε να φέρετε εις πέρας, αν δεν θέλετε να τινάξετε το νευρικό σας σύστημα και τη φυσική σας κατάσταση στον αέρα. Θέλει μέτρο και αυτή η εβδομάδα.

Κατανοώ την ανάγκη σας να ανοίξετε τα φτερά σας, να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας -προσωπικά, επαγγελματικά, στις σπουδές- να βιώσετε νέες εμπειρίες, καθώς η προηγούμενη χρονιά σας ζόρισε με τη στατικότητα της. Αλλά πρέπει να κάνετε τα ανοίγματα σταδιακά, αλλιώς θα ξετινάξετε τον οργανισμό σας προσπαθώντας να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες δεσμεύσεις. Στο τέλος, χωρίς να το θέλετε, θα αρχίσετε να δείχνετε αναξιόπιστοι σε όλους αυτούς που υπόσχεστε κάτι. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας, μολονότι μια βαβούρα στην καθημερινότητα και υψηλούς ρυθμούς θα τα έχει στις 28/1. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει και μια οικονομική ή ερωτική ταλαιπωρία εκείνες τις ημέρες. Στις 29/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία ευνοεί σπουδές, δημοσιεύσεις, οτιδήποτε σχετίζεται με εκδόσεις, ΜΜΕ, ενώ μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι ή επαγγελματικό ταξίδι έστω και για αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η εβδομάδα τελειώνει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, την πρώτη για το 2021, στο ζώδιο του Υδροχόου. Από τις 30 και μετά χρειάζεται να ελέγχετε πολύ προσεκτικά τα πάντα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Ειδικά, προσέξτε τα μέσα επικοινωνίας (το κινητό σας, τον υπολογιστή σας) τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε αντιδράσεις και να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σας, το μεταφορικό σας μέσο.

Καρκίνοι

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου έρχεται με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις συνέργειες, τις συνεργασίες και τα οικονομικά σας δεδομένα. Με Ήλιο, Ερμή, Δία, Κρόνο μέσα σε αυτό τον τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον 8ο οίκο, τίποτε δεν θα σας απασχολήσει περισσότερο από τις αποφάσεις που θα πάρετε σε σχέση με ποιους να συνεργαστείτε, να ενώσετε δυνάμεις, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι οικονομικές σας προσδοκίες. Την Τρίτη 26/1 ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας πάλι ένα δίλημμα μέσα σας, ανάμεσα στο να αποτραβηχτείτε από μια σχέση ή συνεργασία ή να μπείτε σε μια καινούρια που θα νιώθετε ότι σας στηρίζει περισσότερο και έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε μυστικές και αθέατες τις συζητήσεις που κάνετε αυτή την περίοδο, μην βιάζεστε να τις μοιραστείτε -ακόμη και με ανθρώπους που μπορεί να εμπιστεύεστε- μέχρι να έρθει η στιγμή που θα έχετε προχωρήσει ή και συμφωνήσει. Στις 28/1 έρχεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνοντας τα οικονομικά ακόμη μια φορά σε προτεραιότητα στο τέλος Ιανουαρίου. Μολονότι δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος για σας, ενδέχεται να πιεστείτε λίγο εκείνες τις ημέρες. Την επόμενη ακριβώς ημέρα ο Ήλιος συναντά στον Δία στον Υδροχόο, στην πιο τυχερή συνάντηση του πρώτου μήνα. Αν ψάχνατε για δουλειά, για μια καλή συνεργασία ή ακόμη αν περιμένατε μια καλή μέρα για να απαλλαχτείτε μια για πάντα από μια κακή συνήθεια ή να εντάξετε πιο υγιεινές συνήθειες στο καθημερινό σας πρόγραμμα, η 29η Ιανουαρίου είναι μια εξαιρετική μέρα.

Κάποιοι ίσως βρεθείτε και με μια δελεαστική οικονομική πρόταση εκείνη την ημέρα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 20/2. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με οτιδήποτε αφορά επικοινωνία, μέσα επικοινωνίας, μετακινήσεις. Δεν είναι μια καλή στιγμή να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια. Μπορείτε κάλλιστα όμως, να επανέλθετε σε μια παλιότερη συμφωνία αν θέλετε να αλλάξετε κάποιον όρο και να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φέρνει πάλι σε προτεραιότητα τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Με Ήλιο, Ερμή, Δία και Κρόνο μέσα στον τομέα αυτό, στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, είναι απίθανο να σας τραβήξει κάτι άλλο περισσότερο την προσοχή. Στις 26/1 το τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ήλιο και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης μπορεί να σας δημιουργεί ένα χάσμα μέσα σας, ανάμεσα στις απαιτήσεις μιας σχέσης ή συνεργασίας και την πορεία της καριέρας σας.

Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος μπλοκάρει την επαγγελματική σας πρόοδο ή να κάνετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με μια επαγγελματική σας δέσμευση. Στις 28/1 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα και φορτίζοντας το κλίμα σε μια σχέση ή συνεργασία. Μπορεί κάποια πράγματα μέσα σας να έχουν τελειώσει και απλώς κάνετε υπομονή για να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να απαγκιστρωθείτε από μια κατάσταση ή σχέση. Κοντά στην Πανσέληνο καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Σας έχω προϊδεάσει από την αρχή της χρονιάς αγαπητοί μου Λέοντες, ότι το πρώτο δίμηνο του 2021 θα είναι για «δυνατούς λύτες». Είναι το πιο απαιτητικό κομμάτι του πρώτου εξαμήνου. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Υδροχόο, στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών, μπορεί να φέρει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο για μια νέα συνεργασία ή μπορεί να συνδέεται και με μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο που σας ενδιαφέρει.

Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε και την πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο που θα κρατήσει μέχρι τις 20/2. Οι δεύτερες σκέψεις για σχέσεις ή συνεργασίες είναι ένα από τα σενάρια της αναδρομής του. Από την άλλη, πιθανώς να έρχεστε ξανά σε επαφή με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν. Να επιστρέφετε σε μια κατάσταση προσωπική ή επαγγελματική. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή αποφύγετε σημαντικές αγορές κυρίως τεχνολογίας, κάνετε πιο ισχυρούς τους κωδικούς πρόσβασης σε λογαριασμούς ή όπου αλλού τους χρησιμοποιείτε, προσέξτε τα δεδομένα σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσον.

Παρθένοι

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οργάνωσης της καθημερινότητας σας, της δουλειάς, αλλά και της υγείας. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου και μια Πανσέληνο στον Λέοντα, ίσως βάλετε μπροστά να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που πήρατε για τη νέα χρονιά και ακόμη δεν τις έχετε ξεκινήσει. Την Τρίτη στις 26/1 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει ως απόηχος της όψης Δία-Ουρανού που δημιουργήθηκε στο ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας. Αν υπήρχε κάποιο θέμα που βγήκε τότε στην επιφάνεια, ενδεχομένως να υπάρχει μια εξέλιξη μέσα σε αυτές τις ημέρες. Μπορεί το νευρικό σας σύστημα να υπερφορτωθεί λίγο με την όψη Ήλιου-Ουρανού, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην παίρνετε πολύ προσωπικά όσα γίνονται γύρω σας και εστιάστε πιο πολύ στον εαυτό σας για να μην επηρεάζεστε αρνητικά από το περιβάλλον.

Η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς σχηματίζεται στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που αφορά τόσο στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, στα θέματα εργασίας, ή στις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες. Πιθανώς να υπάρχει μια παρασκηνιακή κατάσταση στον χώρο εργασίας και να δέχεστε κάποιες πιέσεις. Πάντως στη συγκεκριμένη φάση αν κάνετε κάποιες συζητήσεις για δουλειά, προσπαθήστε να τις κρατήσετε μυστικές μέχρι να ευοδωθούν. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας, συστηματοποιήστε λίγο περισσότερο θέματα διατροφής και ψάξτε τρόπους για να γυμνάζεστε ή να χαλαρώνετε. Στις 29/1 έρχεται η τυχερή όψη συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία και μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και φυσικής κατάστασης. Αν ψάχνατε να βρείτε έναν ιδανικό συνεργάτη, μια καλύτερη δουλειά από αυτή που έχετε, έναν θεραπευτή, έναν διατροφολόγο, έναν τρέινερ, ίσως εμφανιστεί «μαγικά» μπροστά σας.

Το Σαββατοκύριακο γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής, την πρώτη για το 2021 και τα ευτράπελα, οι παρεξηγήσεις και οι εκνευριστικές καθυστερήσεις δεν θα λείψουν. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες και αγορές.

Ζυγοί

Με τόσους πλανήτες την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, των χόμπι, της δημιουργίας και της επιχειρηματικότητας, φαίνεται ότι τα συναισθήματα θα έχουν τον πρώτο λόγο αγαπητοί μου Ζυγοί. Αν σε όλο αυτό προσθέσουμε και την επιρροή από την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28/1, καταλαβαίνετε ότι γίνεται ένας χαμός σε όλη την γκάμα των σχέσεων σας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26/1 λειτουργεί σαν απόηχος της όψης τετραγώνου Δία-Ουρανού, που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο ξεκίνημα της. Ίσως υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις ή μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό και να δημιουργηθεί κάποια ένταση. Ή αν είχε προκύψει κάτι τότε, να υπάρχει μια εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα.

Η Πανσέληνος στις 28/1 σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο στη συλλογική δουλειά, στους φίλους και συνεργάτες σας. Ίσως είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ξύνει πληγές σε μια ερωτική ή οικογενειακή κατάσταση, που πιθανώς νιώσατε ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη σας ή μπορεί να πονέσατε για κάποιο λόγο. Αυτό ισχύει κυρίως για όσους-ες έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Καλά θα κάνετε όμως να αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να μην επιστρέφετε σε ό,τι σας έχει προκαλέσει τόσο αρνητικά συναισθήματα. Ελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις ακόμη κι αν αφορούν την ίδια σας την οικογένεια. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 29/1 είναι η πιο ωραία όψη του Ιανουαρίου, που μπορεί να φέρει μια ευχάριστη τροπή στην προσωπική σας ζωή ή στις δημιουργικές σας διεξόδους.

Ακόμη, είναι μια τυχερή όψη για θέματα παιδιών, είτε θέλετε να αποκτήσετε είτε έχετε ήδη. Αν θέλετε να κάνετε ένα ξεκίνημα παρόλα αυτά θα πρέπει να συγκρατηθείτε, καθώς το Σαββατοκύριακο ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 20/2. Πέρα από τη συνήθη προσοχή στα θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, είναι μια περίοδος που ίσως προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, ενώ πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και με τη δημοσιότητα που μπορεί να προκαλέσετε.

Σκορπιοί

Με τόση κινητικότητα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού -καθώς Ήλιος, Ερμής, Δίας και Κρόνος βρίσκονται εδώ και αρκετό διάστημα σε αυτό τον τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου- είναι σαν να έχετε ξαφνικά πάρα πολλά πλάνα και σχέδια για τον χώρο σας, για την ακίνητη περιουσία σας ή σχεδόν κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειας σας να τρέχει σε σας για να του λύσετε τα προβλήματα του. Την Τρίτη 26/1 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σαν απόηχος της όψης τετραγώνου Δία-Ουρανού, που είχαμε στο ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας.

Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στην ερωτική σας ζωή ή μπορεί να νιώθετε μια αίσθηση αστάθειας σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Από την άλλη, ίσως νιώθετε ότι η οικογένεια σας δεν εγκρίνει τον σύντροφο σας ή όποια άλλη σας επιλογή. Συμβουλή μου είναι να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και βαθιά μέσα σας. Από την άλλη, ίσως το θέμα παίζεται στα επαγγελματικά. Μπορεί άνθρωποι που τους νομίζατε υποστηρικτές σας να συμπεριφέρονται με τον αντίθετο ακριβώς τρόπο. Μην ανακατεύεστε εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Μην δραματοποιείτε καταστάσεις και αφήστε αυτό το περίεργο διάστημα να περάσει όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείτε. Η Πανσέληνος στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος σε θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με το σπίτι. Αυτό κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος Οκτωβρίου. Αλλά κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να περάσετε μια πιο δύσκολη Πανσέληνο, με την όψη εγκλωβισμού της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη του Ιανουαρίου, στις 29/1, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία και αυτό αν μη τι άλλο έρχεται για να γιατρέψει πληγές. Πιθανώς να δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ακόμη μπορεί να έχετε ένα θετικό νέο για μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με τον Ερμή να γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος μέχρι τις 20/2. Προστατέψτε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας, προσοχή σε κωδικούς, κάνετε ένα back up στα αρχεία του υπολογιστή σας και μην αφήνετε τίποτε στην τύχη, ειδικά μέσα στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς.

Τοξότες

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου βρίσκει μια πλειάδα πλανητών μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των προτάσεων, των συμφωνιών, αλλά και των στενών σας συγγενών αγαπητοί μου Τοξότες. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει μια κουραστική και απαιτητική εβδομάδα σε πνευματικό επίπεδο κυρίως. Ιδέες, συζητήσεις, προτάσεις, πλάνα, συσκέψεις από τη μία θα σας γεμίζουν ενθουσιασμό κι από την άλλη στρες και άγχος πώς θα τα βγάλετε πέρα και πώς θα ανταποκριθείτε σε όλα όσα έχετε αναλάβει ή συνεχίζετε να αναλαμβάνετε στη ζωή σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει ως απόηχος του τετραγώνου Δία-Ουρανού της προηγούμενης εβδομάδας.

Με κάποιον τρόπο γίνεστε αποδέκτες πολλών πληροφοριών, αλλά και πολλών πιέσεων, είτε στον χώρο της δουλειάς, είτε στις σπουδές, είτε σε αυτά που κάνετε στην καθημερινότητα σας. Ίσως, από το να πελαγώνετε και να μην ξέρετε πώς θα διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, να φτιάξετε μια λίστα με αυτά που μπορούν να περιμένουν και με αυτά που είναι άμεση προτεραιότητα σας. Προσοχή στον εκνευρισμό που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη ή ακόμη χειρότερα να σας δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις ή και στην οδήγηση. Η Πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί να φέρνει κάτι που ξεκίνησε πέρυσι τον Αύγουστο σε ένα σημείο καμπής, όπου αλλάζουν πράγματα σε ένα δημιουργικό, εκπαιδευτικό ή άλλο σχέδιο σας.

Η πιο τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στον Υδροχόο ακριβείας στις 29/1, σας ανοίγει έναν ορίζοντα ιδιαίτερα τυχερό σε θέματα σπουδών, ταξιδιών (ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν αργότερα λόγω των περιορισμών), συμφωνιών, διαφήμισης, μάρκετινγκ, εκδόσεων, παρουσιάσεων, ακόμη και στα ΜΜΕ. Προσπαθήστε να αδράξετε αυτή την ημέρα για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο ξεκινά το Σαββατοκύριακο και θα διαρκέσει μέχρι τις 20/2 δημιουργώντας τις γνωστές καθυστερήσεις, αναβολές, αλλά μπορεί και κάποια προβλήματα με τα μέσα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Προσοχή στα δεδομένα στο κινητό σας, στους κωδικούς σας, στο αυτοκίνητο ή το μέσο που κινείστε.

Αιγόκεροι

Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον 2ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (που αναφέρεται στα οικονομικά σας, στο αξιακό σας σύστημα, στα έσοδα σας από τη δουλειά σας, αλλά ακόμη και σε οτιδήποτε αποτελεί σταθερά και ασφάλεια στη ζωή σας) καταλαβαίνετε ότι η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Την Τρίτη στις 26/1 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αποτελεί τον απόηχο της προηγούμενης εβδομάδας με το τετράγωνο Δία-Ουρανού. Αν προέκυψε κάτι τότε, ενδεχομένως να υπάρχει μια εξέλιξη σε σχέση με το ίδιο θέμα. Ίσως πρέπει να ορθώσετε το ανάστημα σας απέναντι σε κάποιο άτομο που μπορεί να σας πιέζει να κάνετε τα πράγματα όπως θέλει εκείνο.

Αν νιώθετε ότι κάτι πάει κόντρα στη δική σας ηθική, στις δικές σας αξίες, είναι λογικό να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας. Όμως, μην πάτε και στο άλλο άκρο να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ένταση από αυτή που πραγματικά αναλογεί σε ό,τι συμβαίνει. Η Πανσέληνος στις 28/1, μέσα σε ένα ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες αποφάσεις ή έκφραση συναισθημάτων. Σίγουρα δεν είναι μια χλιαρή Πανσέληνος, καθώς ταυτόχρονα την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Κάποιους από σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο τέλος μιας αδιέξοδης κατάστασης σε ερωτικό επίπεδο ή μπορεί να σας βγάλει έντονα αρνητικά συναισθήματα ζήλιας στην επιφάνεια. Από την άλλη, μπορεί να είναι ένα οικονομικό θέμα το οποίο έρχεται στο προσκήνιο. Στις 29/1 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία στον Υδροχόο στον τομέα των οικονομικών σας, που μπορεί να φέρει μια επιτυχία η οποία έχει οικονομικό όφελος.

Μπορεί να είναι μια πρόταση οικονομική ή μπορεί να κερδίσετε κάποιο μπόνους ή άλλα χρήματα που δεν τα περιμένατε. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Υδροχόο μέχρι τις 20/2. Αυτό σημαίνει ότι θέματα της δουλειάς ή οικονομικά μπορεί κάπως να περιπλεχτούν στο διάστημα αυτό με μικρά εκνευριστικά πράγματα, με καθυστερήσεις ή αναβολές. Προσέξτε τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε και το μεταφορικό σας μέσο. Κάνετε back up στα δεδομένα σας.

Υδροχόοι

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου σας ενεργοποιεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους, καθώς έχουν μαζευτεί στο ζώδιο σας Ήλιος, Ερμής, Δίας και Κρόνος. Μάλιστα κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο τα μισά σώματα του πλανητικού μας συστήματος θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, χρίζοντας σας πρωταγωνιστές της περιόδου των γενεθλίων σας. Το πιο σημαντικό γι’ αυτή την εβδομάδα είναι να βάλετε σωστές προτεραιότητες για να μην χαθείτε στα πολλά και διαφορετικά που θα σας αποσπούν την προσοχή. Στις 26/1 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού λειτουργεί σαν απόηχος της προηγούμενης εβδομάδας και των δύσκολων όψεων Δία και Άρη με τον Ουρανό. Αν προέκυψε κάτι τότε ίσως υπάρχει μια εξέλιξη σε αυτή την ιστορία. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σας και κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ίσως χρειάζεται να τρέξετε για θέματα της οικογένειας σας. Όμως, αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο πρώτα είναι η δική σας υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά και οι προσωπικές σας ανάγκες.

Ναι δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να παλεύετε για όλα και να σας μένει χρόνος για σας τους ίδιους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το και πείτε και μερικά «όχι» σε όσους εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Η Πανσέληνος στις 28/1 στα γενέθλια σας σίγουρα θα επηρεάσει όλη τη γενέθλια χρονιά σας, φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών σε προτεραιότητα. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να πάτε σε ένα επόμενο στάδιο μια σχέση σας, να προχωρήσετε σε συμβίωση, γάμο, ενώ φυσικά παίζει και το αντίθετο σενάριο να προκύψει ένας χωρισμός. Όσο κι αν σας ζορίζει ένα τέτοιο σενάριο, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, να ξέρετε ότι συμβαίνει μόνο για το καλό σας. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω με κάτι που σας αξίζει περισσότερο. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 29/1 στο ζώδιο σας ανοίγει τους ορίζοντες σας, βοηθά σε θέματα σπουδών, καριέρας, αλλά ακόμη και σε προσωπικά ζητήματα.

Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και θα παραμείνει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 20/2. Από δω και κάτω αποφύγετε σημαντικές ενάρξεις ή αν πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσετε κάτι, τότε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να διαφοροποιηθεί στην πορεία. Όχι απαραίτητα βέβαια κάτι κακό. Προσέξτε λάθη στην επικοινωνία, προβλήματα στο μεταφορικό σας μέσο και φροντίστε για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Ιχθύες

Με τόσους πλανήτες μαζεμένους σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την ψυχολογία, την ανάπαυση, τη φαντασία, αλλά και το παρασκήνιο, η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου έχει διαφορετικούς ρυθμούς, αλλά και πάλι σας πιέζει κάνοντας σας να νιώθετε κάποιες στιγμές εξουθενωμένοι από την κούραση, την ένταση ή το βάρος που μπορεί να εισπράττετε στον χώρο που δραστηριοποιήστε. Εσείς οι Ιχθύες λειτουργείτε πολλές φορές σαν ενεργειακά σφουγγάρια, παίρνοντας τις δονήσεις του περιβάλλοντος. Οπότε σε μια περίοδο που είστε και λίγο πιο ευάλωτοι, καθώς είναι ο μήνας πριν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και ξεκινήσουν τα γενέθλια σας, μπορεί να νιώθετε πιο επηρεασμένοι από τους γύρω σας.

Στις 26/1 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αποτελεί τον απόηχο της όψης Δία-Ουρανού στο ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας. Ενδεχομένως, αν υπήρξε μια εξέλιξη τότε τώρα να υπάρχει μια συνέχεια ή το τέλος αυτής της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, το τετράγωνο αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ένα δίλημμα ανάμεσα στην οδό που πρέπει να ακολουθήσετε. Ανάμεσα στη λογική και τις επιταγές της καρδιάς. Η μέρα έχει αρκετή ένταση, καθώς μπορεί να έρχονται πολλές πληροφορίες ή να έχετε πολλή δουλειά και όλοι να βιάζονται και να σας πιέζουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και πάλι πιέζει στους ίδιους τομείς, αυτούς της δουλειάς και της υγείας.

Με κάποιο τρόπο πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στα δυο, για να μπορείτε να εργάζεστε στους ρυθμούς που θέλετε χωρίς αυτό να γίνεται εις βάρος της φυσικής σας κατάστασης. Η πιο σημαντική και τυχερή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία στις 29/1, αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να θέσετε τους υψηλούς σας στόχους, επαγγελματικούς, αλλά και στόχους υγείας. Αυτή είναι η προτεραιότητα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 20/2. Σε αυτό το διάστημα αποφύγετε σημαντικά νέα ξεκινήματα, κάντε την ανάπαυση και την ξεκούραση νούμερο ένα προτεραιότητα σας, δουλέψτε αθόρυβα αυτά που θέλετε να προωθήσετε επαγγελματικά και φροντίστε για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με σημαντικές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για τον Βόλο

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για την αυριανή καθορισιτκή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες της,...

Σενάριο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ουές

Την περίπτωση του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές παρουσιάζεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Ο ο μπακ του ΟΦΗ είναι ένας από τους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος...

Σεισμός 6 Ρίχτερ «συγκλόνισε» την περιοχή της Ελασσόνας – Απεγκλωβισμοί και μικροζημιές

Στον απεγκλωβισμό έξι ατόμων από το Μεσοχώρι αλλά και την περιοχή της Μαγούλας -μεταξύ των οποίων και ένας άνδρας με αναπτηρία- προχώρησαν σωστικά συνεργεία,...

Oρίστηκε για τις 10 Μαρτίου η εκδίκαση της έφεσης κατά της ποινής πεντάμηνου αποκλεισμού του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά την εξοντωτική ποινή αποκλρισμού πέντε μηνών του Αρμόδιου Πειθαρχικού Οργάνου σε βάρος του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, η πειραϊκή ΠΑΕ...

Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Χαίρει άκρας υγείας. Αντιλαμβάνεται πλήρως το λόγο που βρίσκεται στη φυλακή»…

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την ψυχολογική κατάσταση και τον ψυχισμό του Δημήτρη Λιγνάδη. Εάν έχει δηλαδή κάποια ψυχική ασθένεια ή αν...