Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός και μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων που δεν μιλά σχεδόν ποτέ για τα προσωπικά της.

Αυτή τη φορά, όμως, έκανε μία εξομολόγηση μιλώντας με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο συνάντησης» αποκαλύπτοντας πράγματα για τους γονείς της και για το πως αντέδρασαν στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός:

 «Ο πατέρας μου αντέδρασε λίγο αλλόκοτα γιατί ήταν μεγάλο μυαλό, επιστήμονας και μαθηματικός. Τον είδα αμήχανο, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο’”από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου”», ανέφερε χαρακτηριστικά η καταξιωμένη ηθοποιός.