Τα δάκρυα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip στην πρώτη συναυλία μετά τον θάνατό του (Βίντεο)

0
208

H Ελένη Φουρέιρα έδωσε την πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Mad Clip, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο τράπερ είχε κάνει ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα με τίτλο “Μπορεί” και μάλιστα οι δυο τους είχαν γυρίσει το βίντεο κλιπ στις αρχές του φετινού καλοκαιριού με το συγκεκριμένο κομμάτι να γίνεται το απόλυτο hit της summer season.

Η τραγουδίστρια έκανε την προγραμματισμένη της εμφάνιση για το Playmotion 2021. Όταν μάλιστα έφτασε η ώρα να ερμηνεύσει το “Μπορεί”, λύγισε μιλώντας για τη συναυλία που θα έκαναν μαζί…

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.