Σπάνια εμφάνιση του Χρήστου Πολίτη: «Η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια» (Βίντεο)

0
63

Ο Χρήστος Πολίτης, μετά από 47 χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο και μια γενικότερη αποχή από τη δημόσια ζωή έκανε μία μοναδική εμφάνιση στην ταινία Broadway. Ο ίδιος βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και τα φλας άστραψαν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως: «Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα.

Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε ο Χρήστος Πολίτης.

Αναφερόμενος στο κίνημα #Metoo και στις καταγγελίες για βιασμούς από Φιλιππίδη – Λιγνάδη, ο Χρήστος Πολίτης είπε: «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολυτό έξω».