Στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα ταξίδεψε με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Άντζελα Γκερέκου. Η πρόεδρος του ΕΟΤ είχε για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να ξεναγήσει την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου στις ομορφιές και την ιστορία του τόπου της.

Το νησί είναι βέβαια συνδεδεμένο με τα παιδιά της χρόνια της και μέσα στις αναμνήσεις τις περιλαμβάνονται και αυτές με τις αγαπημένες της θείες. Ειδικά με την Αφροδίτη που είναι σήμερα 90 χρονών.

Η Άντζελα Γκερέκου την επισκέφτηκε μαζί με την κόρη της και μάλιστα η 19χρονη φορούσε ένα φόρεμα που είχε ράψει η η θεία Αφροδίτη για την πολιτικό. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερη όχι μόνο γιατί η κόρη φοράει ένα ρούχο που φορούσε η μαμά της στην εφηβεία της αλλά γιατί ποζάρει με αυτό δίπλα στη δημιουργό του.

“Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθειά. Η εικόνα της σχεδόν 90 χρονών αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη…” σημειώνει συγκινημένη. “Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!” τονίζει.