Σε κατάσταση σοκ η Βίκυ Σταυροπούλου! Αποκλειστικό: Ξεκινά δικαστικός πόλεμος με τους παραγωγούς του «Ζαμπέτα»: «Μου είναι αδύνατο να κάνω κάτι άλλο…»

0
667

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η κοσμαγάπητη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου μετά την απόφαση των παραγωγών της θεατρικής παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» να ακυρώσουν τελικά την καλοκαιρινή περιοδεία παρόλο που είχε ανακοινωθεί.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, μόλις έμαθε πως τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε μέρη της Ελλάδας και έκανε την αποκάλυψη στον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο άνοιξε πρόσφατα, κατακεραυνώνοντας τους παραγωγούς για την απόφαση αυτή της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, έγραψε: ««Θέλω την καρδιά να σφίξω, πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο ‘Μάλιστα Κύριε’. Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να ‘ρίξουν πέτρα και να φύγουν’,έτσι κι εγώ πρέπει ‘την καρδιά να σφίξω’ και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη, και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο.
‘Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια’ όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα ‘επόμενα χέρια’ να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη, πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, η Βίκυ δεν θα το αφήσει έτσι αυτό το άδειασμα. Όχι τόσο για την ίδια, αλλά για τα υπόλοιπα παιδιά του θιάσου που έμειναν εν μια νυκτί χωρίς δουλειά. Για το λόγο αυτό, θα κινηθεί νομικά…