Ο «παίδαρος» της Ρίτας, που δεν πήγε Μέγαρο, πήγε στον παράδεισο… Το φλογερό ειδύλλιο με την Σακελλαρίου και η αφιέρωση ψυχής…

0
901

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ήταν ο… παίδαρος της Ρίτας Σακελλαρίου, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου «Εγώ δεν πάω Μέγαρο» τραγουδήθηκε και τραγουδιέται, ωστόσο, οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως η ντίβα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού το αφιέρωνε στον Κώστα Ευριπιώτη. Μάλιστα, φέρεται οι δυο τους να ήταν ζευγάρι, με τις φήμες να φουντώνουν όταν συνεργάστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Aφιερωμένο στον Κώστα…»

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό You για το πώς αισθανόταν για την αφιέρωση της Ρίτας Σακελλαρίου. «Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της »μεγάλης κυρίας» του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: «Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;». Και τους απάντησε: «Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!». Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους», απάντησε τότε ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Σχετικά με το αν συνέχισε να ακούει το συγκεκριμένο τραγούδι και τα επόμενα χρόνια, απαντούσε: «Κάποιες φωνές παίρνουν τη θέση τους στον χρόνο και κάποια τραγούδια δεν θα χαθούν ποτέ. Και είναι νομίζω πολύ ευχάριστο άνθρωποι που ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια να τόλμησαν κάποια στιγμή να πουν και ένα πιο χαβαλεδιάρικο…».