Ο Μπο μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ που δείχνει τη σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σε κρυφές και «πονηρές» συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες χάνονται μέσα στη ζούγκλα και συναντιούνται σε μια καλύβα που βρίσκεται εκεί. Μάλιστα, τα σχόλια των συμπαικτών τους υπονοούν ότι έχουν έρθει πιο κοντά, παρά το γεγονός ότι η Καλύβα βρίσκεται σε σχέση με τον Μπο.
«Εντάξει, δεν είναι ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τη σύντροφό του με παράπονο: «Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα. Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα».
Εξήγησε μάλιστα, πως για εκείνον η σχέση τους αποτελεί πλέον, παρελθόν. «Το «ήταν» ταιριάζει πιο πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα», είπε.