Αποκλειστικό: Οι χλιδάτες διακοπές του Λάκη στην Πάρο! Τα πανάκριβα ρεστοράν, οι…πριβέ βουτιές, οι επώνυμοι φίλοι και οι όμορφοι νεαροί στα σοκάκια του νησιού…

0
993

Είναι γνωστό πως ο Λάκης Λαζόπουλος λατρεύει την Πάρο και γι  αυτό διαθέτει εκεί όχι μία, αλλά δυο βίλες! Μια για τον εαυτό του και μια για την κόρη του και την πρώην γυναίκα του, την αγαπημένη του Τασούλα που τον τελευταίο καιρό δίνει τη δική της μάχη με το «θηρίο».

Έτσι, λοιπόν, ο Λάκης, με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα, δεν χάνει λεπτό. Πάει Πάρο τρέχοντας… Και συνήθως παραμένει εκεί όλο το καλοκαίρι φιλοξενώντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Και κάνει χλιδάτη ζωή εδώ που τα λέμε. Κάθε βράδυ ο Λάκης επισκέπτεται τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού και τις περισσότερες φορές έχει μεγάλη παρέα.

Στη φωτο που παρουσιάζει το PatKiout.gr διακρίνεται ο Λάκης με μεγάλη παρέα την οποία απαρτίζουν η γνωστή τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, κάποιες άλλες κυρίες, αλλά και αρκετοί όμορφοι νεαροί που ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, κάποιοι καθισμένοι δίπλα του.

Δες τον:

Στις παραλίες, πάντως, δεν θα τον πετύχει εύκολα κανείς καθώς προτιμά τις πιο… πριβέ βουτιές στην πισίνα της βίλας του.