Αρχική Header Μητέρα καταγγέλλει το «φαινόμενο» Sin boy! «Είπε στα παιδιά να ληστεύουν τράπεζες...

Μητέρα καταγγέλλει το «φαινόμενο» Sin boy! «Είπε στα παιδιά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν…»!

0
1212

Έξαλλη έγινε μια μητέρα με τον Sin Boy, τον Αλβανό καλλιτέχνη που δεν σταματά α προκαλεί, αφού όπως αποκάλυψε, παροτρύνει τα παιδιά να ληστεύουν και να φυτεύουν χασίς.

Η μητέρα τον κατήγγειλε μέσω Facebook λέγοντας πως έδωσε το κακό παράδειγμα στα παιδιά. Και αυτή είναι η ανάρτηση της:

«Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!!!!

Την Κυριακή λοιπόν, οι κόρες μου πήγαν στο colour festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς!

Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει, Μαύρο καπνίζεις; Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει, ναι, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!!!!!».

Έξαλλη μητέρα με τον Sin boy!