«Λύγισε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του, Θάνο – «Μου είναι αδύνατο»

0
54

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αφιέρωμα από το «Μουσικό Κουτί» στον αδερφό του Θάνο.

«Αφήστε με εμένα… Εντάξει… Μη με ρωτήσεις τίποτα, σε παρακαλώ και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απλά θα σας πω πως όταν ακούω τραγούδια του στο ραδιόφωνο, που ακούγονται συνέχεια, αλλάζω σταθμό. Δηλαδή ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω ένα τραγούδι του ολόκληρο».

«Μέχρι και που έφυγα όταν έπαιξαν τη Ρόζα στο J2US, που το παρακολουθώ όλο. Μόλις άρχισε η Ρόζα βρήκα κάτι άλλο να κάνω. Ας πούμε δεν το έχω πει στην Ελένη, αλλά της έχω πει μια δυο φορές να αλλάξει σταθμό και καταλαβαίνει γιατί της το λέω αυτό».

«Μου είναι αδύνατο! Είναι αδυναμία γιατί το φέρνω μαζί μου και πρέπει έτσι να είναι. Ακόμα όμως μου είναι αδύνατο. Είναι ένα πράγμα που είχε τον χρόνο του και το κουβαλάς. Με την έννοια πως ήταν ένας καρκίνος, που έδωσε μια τρομερή μάχη… Να είναι ο Θάνος ετοιμοθάνατος και να δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, να πρέπει να πει τους 7 Νάνους που σηκώνει το πιάνο πάνο ενώ έτρεμαν τα χεράκια του» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.