Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day για όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου αλλά και για προσωπικές του στιγμές, όπως η σχέση του με τον πατέρα του.
Αρχικά, ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι έχει βιώσει κάποιες περίεργες κινήσεις στον χώρο του, αλλά πάντα έθετε όρια και ήξερε πότε να φεύγει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν θα έκανε οικογένεια και παιδί:
«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτό που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός».