Ίνα Ταράντου προς Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί σας»

0
60

Προσκεκλημένος της Ίνας Ταράντου ήταν ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, με αφορμή την επανάληψη της επιτυχημένης παράσταση «Οι 12 ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη.

Στην αρχή της συνέντευξης, όμως, η παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αποκάλυψη στον καλεσμένο της.

Η Ίνα Ταράντου είπε χαρακτηριστικά πως «θα σας κάνω μια εξομολόγηση! Οφείλω, δηλαδή, να την κάνω… Όταν ήμουν πιτσιρίκα ήμουν ερωτευμένη μαζί σας. Έφαγα όλο μου το χαρτζιλίκι στην Κέρκυρα, όπου έμενα τότε, για να πάω σινεμά και να δω πόσες φορές το «Έξοδος κινδύνου». Έβλεπα και το σίριαλ, βέβαια, το «Φως του Αυγερινού». Και οι φίλες μου βέβαια και φαντάζομαι ότι δεν το ακούτε για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν εσείς, όμως, είχατε συναίσθηση της απίστευτης ομορφιάς και γοητείας που είχατε τότε».

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζι αιφνιδιάστηκε με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας και απάντησε: «Να τα! μας! Δεν νομίζω ότι κανένας μας έχει συναίσθηση του τι γίνεται. Είναι θέμα όμως χαρακτήρα το πως αντιμετωπίζει καθένας την ζωή του. Αλλά συναίσθηση δεν έχει κανένας ή να βλέπει στον καθρέφτη τον εαυτό του και να λέει, «φτου σου τι ωραίος που είσαι». Δεν νομίζω να το κάνει κανένας αυτό.

Εγώ είχα συνειδητοποιήσει ότι κάτι συμβαίνει , έχοντας κάποιες επιτυχίες, αλλά κατάλαβα ότι όλα είναι μέσα στη δουλειά μας. Αυτό θα περάσει, θα έρθει κάτι άλλο, θα έρθει μια αποτυχία. Η επιτυχία δηλαδή είναι αναλώσιμη και η αποτυχία, όταν έρχεται, σε κάνει σοφότερο» και συνέχισε: «Το κομμάτι της ομορφιάς ούτε με ενόχλησε ούτε δεν με ενόχλησε. Δεν με απασχόλησε καθόλου».