Δύσκολες ώρες για τη Μπέτυ Βαλάση: «Όλοι εξαφανίστηκαν όταν αρρώστησε»

0
68

Ο γιος της Μπέτυ Βαλάση βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για τη μητέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει απο όταν αρρώστησε.

Ο Νικόλας Μινισσάλι είπε χαρακτηριστικά: «Η Μπέτυ ζει για το χειροκρότημα, ζει για το performance. Οι ηθοποιοί στην Αμερική που έχουν πάθε εγκεφαλικά, κάνουν ταινίες, επανήλθαν με βοήθεια. Η Μπέτυ είχε θέμα. Θα δουν τη Βαλάση έτσι;» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Κουτσούμπα και συγκινούμαι. Την είχα εδώ κι ήμουν φροντιστής της ενάμισι χρόνο. Πολύ δύσκολο. Αρνιόταν την τροφή, με το ζόρι έτρωγε. Ήταν όλη μέρα στο κρεβάτι, κοιτούσε το ταβάνι ή χάζευε την τηλεόραση. Κάποια στιγμή πήρα τον Δημήτρη και του είπα, αν θέλεις να δεις τη φίλη σου πριν το χάσει, έλα. Ένα βράδυ κάθισε εδώ και τα ήπιανε. Μετά από αυτό, όταν άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση, μου είπε ότι θα τη βάλουμε σε ένα χώρο που έχουμε για δικούς μας ανθρώπους, που χρειάζονται φροντίδα με ιατρικό προσωπικό. Από τότε που η Μπέτυ αρρώστησε, κανένας μα κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον. Όλοι εξαφανισμένοι. Αγωνίζεται. Με όλη τη δυσκολία που έχει αυτήν τη στιγμή, πιστεύω ότι κερδίζει την κάθε μέρα», εξομολογήθηκε ο Νικόλας Μανισσάλι.

Δείτε το βίντεο: