Αποκλειστικό: Η απάντηση από το περιβάλλον του Μαρίνου στο νέο «χτύπημα» της Άννας Φόνσου: «Ο Γιώργος δεν ζητιάνεψε ποτέ!»

0
1710

Η Άννα Φόνσου, με συνέντευξή της στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον επί χρόνια εξαφανισμένο περφόρμερ, Γιώργο Μαρίνο.

Όπως είπε: «Μια μέρα που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, λοιπόν, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει “κα. Φόνσου είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του γράφω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος”. Στην αρχή νόμιζα πως έκανε λάθος αλλά με όσα μου είπε τρελάθηκα και της λέω “έρχομαι”.

Πριν δυο, τρία χρόνια. Πάω εκεί, την βρίσκω αυτήν και μου δείχνει το σπίτι. Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας. Χτυπάω πολλές φορές, δεν απαντάει κανένας και φωνάζω την αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ “Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο” και ακούγεται μια φωνή “κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά”. Κατεβαίνω κάτω και είναι ο Γιώργος, που ήταν αδύνατος και κούκλος, κλείνει τα σκυλιά και του λέω “η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρήστε και ήρθα να βοηθήσουμε”. Μου είπε “ναι ταλαιπωρούμαι και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ” και του είπα να πάμε στο νοσοκομείο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, παίρνουμε τηλέφωνο, έρχεται το ΕΚΑΒ, τον παίρνουμε και τον πάμε στον Ευαγγελισμό. Πήγαμε κατευθείαν στην εντατική αφού είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα».
Η απάντηση σε όλα που έρχεται από το κοντινό περιβάλλον του Γιώργου Μαρίνου είναι ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει ζητιανέψει ποτέ, πως τυγχάνει της φροντίδας που πρέπει στην κατάσταση που βρίσκεται και ότι δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, αλλά σοβαρά θέματα υγείας. Αναφέρεται ακόμα πως είναι επιλογή του να μη δέχεται επισκέψεις γιατί είναι περήφανος.