Σπύρος Παπαδόπουλος: Ξέχασα το παιδί μου στο σούπερ μάρκετ και τσάντα με 800.000 δρχ στο Μινιόν

0
15

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει… θέμα με τη μνήμη του και αφού παραλίγο να του κοστίσει ακριβά. Το αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (24.01.2023) όταν μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου βρέθηκαν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show.

Ήταν η Ρένια Λουιζίδου που αποκάλυψε τι δεν έχει αλλάξει στον Σπύρο Παπαδόπουλο από την ημέρα που γνωρίστηκαν, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στους Απαράδεκτους. «Ο Σπύρος πάντα έχει αφηρημάδα, ένα “χάσιμο”», είπε όταν τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και βέβαια ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παραδέχτηκε τα… πάντα.

Από το ότι έχει ξεχάσει το παιδί του στο σούπερ μάρκετ, μέχρι και ένα περιστατικό όταν δούλευε (ενώ σπούδαζε) ως εισπράκτορας σε ασφαλιστική.

«Πάντα είχα αυτό το “χάσιμο”. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρία και ξέχασα μία τσάντα 800.000 δραχμές μέσα στο Μινιόν. Αν δεν την είχα βρει, ακόμα φυλακή θα ήμουν» είπε.

Όσο για την εκπομπή «Στην Υγεία μας» που τελείωσε τον κύκλο της πριν από μερικά χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι αυτό το κομμάτι έχει τελειώσει για εκείνον και δεν του λείπει καθόλου.

«Δεν μου λείπει καθόλου, κάθε άλλο. Εγώ τελείωσα το Στην Υγειά μας. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος κι είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πράγμα που έγινε και με τόσους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά μόνο να ασχολούμαι με την υποκριτική» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.