«Τώρα έρχονται τα δύσκολα»! Σε επέμβαση υποβλήθηκε η Ντόρα Κουτροκόη

0
33

Η Ντόρα Κουτροκόη, βρήκε τον χρόνο να κάνει μια επέμβαση που ήταν αναγκαία να γίνει. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Ντόρα Κουτροκόη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη αφωνία και δεν θα μπορεί να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη.

Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!!!

Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νικος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!!Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!».