Αρχική Media Πάλι δράματα θα έχουμε! Κόσιαβα κατά Καινούργιου: «Είναι κακή παρουσιάστρια και συνεργάτιδα»

Πάλι δράματα θα έχουμε! Κόσιαβα κατά Καινούργιου: «Είναι κακή παρουσιάστρια και συνεργάτιδα»

0
268

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και μια από αυτές ήταν και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Πού από ότι φαίνεται δεν πέρασε και πολύ καλά…

«Το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι» είπε αρχικά η Κόσιαβα και συνέχισε αναφερόμενη στους συνεργάτες της κάνοντας αναφορά για «είλωτες» εξηγώντας πως: «ήμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που έχει μέχρι τώρα η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα: «η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν  βρίσκεται στον χώρο δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να την φτιάχνει όπως την έφτιαξε».

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα» είπε κλείνοντας η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.