Αναβρασμός στο κανάλι του Κυριακού! Η επεισοδιακή αποχώρηση της Δούκισσας, τα νεύρα με τον Λιάγκα και οι ξανθιές που καραδοκούν…

0
65

Αναστάτωση επικρατεί στον ΑΝΤ1 μετά και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ότι η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν από το «Πρωινό». Η διοίκηση φέρεται ενοχλημένη από συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα, ενώ ταυτόχρονα αναζητά πυρετωδώς την αντικαταστάτρια, έχοντας πολλές ξανθιές στην αναμονή.

Οι εξελίξεις τρέχουν και ο ΑΝΤ1 καλείται όχι μόνο να βρει ένα project που θα αξιοποιηθεί το μοντέλο, αλλά και μια λύση για την συμπαρουσιάστρια που θα καθίσει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Τα σενάρια που έχουν ακουστεί είναι πολλά.

Θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία αποτελούσε και την πρώτη επιλογή του παρουσιαστή της εκπομπής;

Θα αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας η Φωτεινή Πετρογιάννη που είναι ήδη στο πάνελ;

Μήπως θα είναι κάποιο δυνατό όνομα που φέτος δεν έχει εκπομπή, παραδείγματος χάρη η Κατερίνα Καραβάτου ή η Ιωάννα Μαλέσκου;

Ή θα πάρει εξ ολοκλήρου στα χέρια του, τα ηνία της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας;

Μετά τη Δούκισσα, ποια;

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια του Υouweekly, η οποία αποκάλυψε το φαβορί.

Από ό,τι φαίνεται το κανάλι του Αμαρουσίου θα επιλέξει μια έμπειρη παρουσιάστρια που έχει γράψει τα δικά της χιλιόμετρα στην πρωινή, αλλά και τη μεσημεριανή ζώνη.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καραβάτου.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, δεν έχουν γίνει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι και είναι το επικρατέστερο.