Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη: «Είμαι σε φάση ή όλα ή τίποτα»

0
24

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη έδωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Είμαι σε δημιουργική φάση, όπως πάντα. Είμαι σε μία φάση: ή όλα ή τίποτα. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τα φέρνει πάντα έτσι η ζωή, σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει: τι δεν καταλαβαίνεις» δηλώνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ σε ερώτηση για το εάν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, απαντά με χιούμορ: «Καλά πήγε κι αυτό».

«Με έχουν απατήσει αλλά το έχω «πιάσει», γιατί έχω έντονο ένστικτο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μ…κας της παρέας, έχω απατήσει κι εγώ» παραδέχεται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγούδησε για πρώτη φορά acapella το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μη μου χαλάς τη μοναξιά», δίνοντας έμφαση στον στίχο «να φύγεις» και στέλνοντας το δικό της… μήνυμα.

Θυμίζουμε πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με ένα ξέσπασμα που έκανε χθες βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.