Ξεκίνημα με βλέψεις τίτλων για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

0
66

Με την δίψα για κατακτήσεις τροπαίων και άμεσης επιστροφής στη θέση που ανήκει, ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού την προετοιμασία της για την νέα σεζόν.

Την Πέμπτη (1/9) το απόγευμα, οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Στο «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη φετινή προπόνηση, έδωσαν το «παρών» 11 αθλήτριες του Θρύλου, οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Βίλμα Σάλας και Μαρία Γενιτσαρίδη, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Φρέγια Όλμπρεχτ, Μίλιτσα Κούμπουρα, Τζάλι Γουίντερς, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Γεωργίνα Αντωνακάκη και Νεφέλη Χατζηγρηγορίου.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σπύρου Σαραντίτη, καθώς ο Λορέντζο Μιτσέλι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από την «πρώτη» του Ολυμπιακού απουσίαζαν επίσης η διεθνής Σοφία Κοσμά, καθώς και οι Αγγελίνα Συριστατίδη και Παρασκευή Ζαφειρίου, που βρίσκονται με την Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.