Τεν Χαγκ: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, ντρέπομαι για τον Όφερμαρς»

0
123

Τα… απόνερα του σεξουαλικού σκανδάλου στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Μαρκ Όφερμαρς και είχε σαν αποτέλεσμα την αποπομπή του από τον Άγιαξ συνεχίζουν να προκαλούν «κλυδωνισμούς»…
Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στα λεγόμενα του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος όχι μόνο δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις πράξεις του Όφερμαρς, αλλά άφησε ανοιχτό και το αν θα παραμείνει στον πάγκο του «Αίαντα», εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί!

«Είναι δύσκολες ημέρες για το σύλλογο. Εμεινα άναυδος. Ντρέπομαι για αυτά που συνέβησαν, ντρέπομαι και για τον Μαρκ. Αυτό είναι απλά αδιανόητο, ειδικά για τα θύματα και κυρίως για τις γυναίκες που υπέφεραν. Συμπάσχω μαζί τους και δυσκολεύομαι να το χωνέψω. Σκέφτομαι τον Όφερμαρς αλλά οι πρώτες σκέψεις μου πάνε στις γυναίκες και την πίεση που χρειάστηκε να υποστούν. Ολοι είμαστε δίπλα τους», ανέφερε με νόημα ο Ολλανδός τεχνικός.
Και πρόσθεσε: «Ο Μαρκ κι εγώ ήμασταν σίγουρα ένα δυνατό δίδυμο. Αλλά το να σκεφτόμαστε τώρα αυτό… Δεν έχει να κάνει με εμένα πλέον. Πρέπει να επεξεργαστούμε το τι συνέβη. Θα αρχίσω να εξετάζω τις συνέπειες. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή την στιγμή».