Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή τα σενάρια: «Θα πρέπει να σχολιάσω;»

0
131

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε ο ΠΑΟΚ μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στη Super League 1, επικρατώντας δύσκολα και με ανατροπή 2-1 της Λαμίας για τη 13η «στροφή» του πρωταθλήματος.
Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανίστηκε εκνευρισμένος ερωτηθείς για τις φήμες που υπήρξαν από τη Ρουμανία πως θα παραιτηθεί μετά τον σημερινό αγώνα, χρησιμοποιώντας σκληρή… γλώσσα.
Αναλυτικά Ττα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:
Για το σημερινό παιχνίδι: «Κρατάμε τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αφήνουμε πίσω την αρνητική ατμόσφαιρα που ακολούθησε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε καλά τι περάσαμε, επιστρέψαμε και πρέπει να χτίσουμε, να παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σήμερα ήταν θέμα να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Η ομάδα πάλεψε.
Τη δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε νίκες, όπως αυτή της Πέμπτης και τη σημερινή. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τώρα. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ευκαιρίες, ελέγξαμε τον ρυθμό.
Στα τελευταία πέντε λεπτά η Λαμία μας πίεσε με μεγάλες μπάλες, αλλά θεωρώ ότι ελέγξαμε την κατάσταση. Μέσω αυτών των αποτελεσμάτων έρχεται η αυτοπεποίθηση να σκοράρουμε πιο εύκολα, αυτά τα γκολ θα μας δώσουν και τις πιο εύκολες νίκες».
Για την έλλειψη ενέργειας για την παρουσία των Τσιγγάρα και Λύραντζη: «Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν, χάσαμε παίκτες σε κρίσιμες στιγμές. Όσοι μπήκαν σήμερα έκαναν καλή δουλειά, ήταν η κατάλληλη στιγμή και είμαι ικανοποιημένος».

Για το δημοσίευμα που τον ήθελε να παραιτείται μετά το σημερινό παιχνίδι: «Θα πρέπει να σχολιάσω όα αυτά που γράφονται;».