Μαρτίνς: «Θα χρειαστούν δουλειά οι Ζινκερνάγκελ – Καμαρά»

0
81

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος στο τέταρτο φιλικό του απιχνίδι επί αυστριακού εδάφους απέναντι στην Σλάβια Πράγας παρά το τελικό 1-1.
Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε μετά το ματς τα δυο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, αναφέροντας πως θέλουν χρόνο και δουλειά.
Για το τι σημαίνει η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλάβια για τη δουλειά που κάνει: «Ήταν όντως ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η Σλάβια είναι πολύ καλή ομάδα με εμπειρία και ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και έλειπε η τελευταία πάσα. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική η εικόνα γιατί είδαμε παίκτες που δεν είχαν παίξει και υπήρχε διαφορά και στον ρυθμό».
Για το τι προσδοκά να πάρει από Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: «Ο Αμπουμπακάρ μπορεί να παίξει μπροστά και στα πλάγια. Ο Φιλίπ μπορεί να παίξει και αριστερά, αλλά κυρίως δεκάρι. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση γιατί έχουν λίγο καιρό στην ομάδα. Θέλουν χρόνο ακόμα. Ο Αμπουμπακάρ έκανε μόλις μία προπόνηση και ήταν πολύ δυνατή, επομένως θα χρειαστούν ακόμα δουλειά».