Μαρτίνς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη…»

0
40

Με έντονα τα σημάδια της απογοήτευσης ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του απόρροια του αποκλεισμού από την Μακάμπι Χάιφα, αλλά και της εικόνας αποσύνθεσης που παροπυσίας εο Ολυμπιακός, παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς ενώ χαρακτήρισε τον αποκλεισμό μεγάλη αποτυχία για τον Ολυμπιακό.
«Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όχι παίζοντας καλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε το πρώτο γκολ σε μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και κάναμε πολλά λάθη. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ό,τι δεν πήγε καλά. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια, οφείλουμε να το παραδεχτούμε», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.
«Μετά το δεύτερο γκολ υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, μας δυσκόλεψε με το πρέσινγκ και δεν είχαμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε. Η ομάδα χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Ο πρώτος στόχος χάθηκε, αλλά υπάρχουν πολλοί στόχοι να κατακτήσουμε και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις είναι η δουλειά και η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μια μεγάλη αποτυχία, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις», πρόσθεσε.