Στα ίδια εκλογικά τμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους ίδιους εφόρους αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής
Την ίδια στιγμή όμως το αρμόδιο Υποργείο προχώρησε σε μία άλλη εγκύκλιο, η οποία λίγο πολύ μας παραξενεύει, κι αφορά τη αμφίεση των μελών των εφορευτικών επιτροπών. Όπως ανακοινώθηκε, θα πρέπει να φοράνε ακριβώς τα ίδια ρούχα με τον πρώτο γύρο των εκλογών, να έχουν το ίδιο χτένισμα, τον ίδιο ήχο κλήσης στο κινητό και ει δυνατόν, να χρησιμοποιούν τις ίδιες εκφράσεις με τον ίδιο τόνο.
Επίσης, το Υπουργείο καλεί όλους τους πολίτες να προσέλθουν στα εκλογικά τους τμήματα επίσης φορώντας τα ίδια ρούχα με την περασμένη Κυριακή, την ίδια ώρα με τον πρώτο γύρο, ενώ παρακαλούνται να παρκάρουν στις ίδιες θέσεις.
Το «Κουλούρι» είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία.