Ήρθε ο Τράβιτσα για τον Ολυμπιακό!

0
66

Ένα-ένα τα κομμάτι του παζλ του νέου Ολυμπιακού αρχίζουν και παίρνουν τη θέση τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στην Αθήνα και ο οργανωτής της νέας ομάδας που «χτίζει» ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ήρθε ο σπουδαίος πασαδόρος Ντράγκαν Τράβιτσα.

Αν και ο Ιταλός, ο ιθύνων νους του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» αποδείχθηκε… Άγγλος στο ραντεβού με τους ανθρώπους του Θρύλου. Έφτασε στην Ελλάδα με πτήση από την Μπολόνια. Ο 36χρονος παίκτης που ήρθε για να δώσει μια άλλη διάσταση στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης του Ολυμπιακού.

Ο ρόλος του πασαδόρου είναι κάτι παραπάνω από κομβικός. Ο Τράβιτσα με την τεράστια εμπειρία του, από τη θητεία του στο Campionato, είναι παίκτης που θα συμβάλλει καταλυτικά για να αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει κάτι νέο στο Θρύλο. Η απόφαση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι που τον επέλεξε, δείχνει πώς είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Έφτασε σήμερα στην Αθήνα. Από αύριο θα μπει σιγά-σιγά στις προπονήσεις της ομάδας. Να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Αλλά παράλληλα και να αρχίσει η διαδικασία της προσαρμογής και της ενσωμάτωσής του στον Ολυμπιακό, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορο βασικό μέλος της ομάδας.