Πως είπατε; Τηλεοπτική «σφαγή» για Τσίπρα-Δένδια: «Εσείς δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;» (video)

0
525

Πραγματική … «σφαγή» υπήρξε μεταξύ του Γιώργου Τσίπρα, εξαδέλφου του πρωθυπουργού που θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Δένδια, που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν στο τηλεοπτικό πάνελ του καναλιού οι δύο άνδρες είχαν έντονες αντιπαραθέσεις.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσίπρας αρνήθηκε τα περί διορισμών και μετατάξεων «ημετέρων» και δη συγγενών. «Στην πραγματικότητα δεν έχετε αφήσει κανένα συγγενικό σας πρόσωπο αδιόριστο», αντέκρουσε ο κ. Δένδιας, με τον κ. Τσίπρα να τον καλεί να του πει συγκεκριμένα ονόματα.
«Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;» τον ρώτησε ο κ. Δένδιας. «Τι είναι αυτά που λέτε; Είστε πολιτικό στέλεχος κύριε Δένδια, δεν ντρέπεστε, τι είναι αυτά που λέτε;», σχολίασε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι είναι πολιτικό στέλεχος από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε, με τον κ. Δένδια να ρωτά τον κ. Τσίπρα πότε εξελέγη και τον δεύτερο να υποστηρίζει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στον γενικό γραμματέα και τον βουλευτή.