«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Νταμιάν Σουάρεθ» [Videos]

0
46

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την ουσιασιτκή ενίσχυση του ρόστερ. Ανεξαρτήτως εποχής οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν πάντα να εξετάζουν πιθανούς στόχους με γνώμονα την ποιοτικότερη ενδυνάμωση της ομάδας,.
Νέα δημοσιεύματα, που «μπλέκουν» τον Ολυμπιακό με μεταγραφικά θέματα, συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «todofichajes», ο Μίτσελ φέρεται να θέλει να φέρει στους Πρωταθλητές Ελλάδας τον 34χρονο Ουρουγουανό δεξιό μπακ, Νταμιάν Σουάρεθ.

Στο δημοσίευμα, τονίζεται χαρακτηριστικά: «Η ομάδα της Ελλάδας θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες της καριέρας του Σουάρεθ. Και αυτό, διότι θα του προσφέρει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που παίρνει, ενώ παράλληλα θα έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη ενός προπονητή που τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά!
Το καλύτερο θα ήταν να τον πουλήσει η Χετάφε, αν δεν υπάρξει ανανέωση και φαίνεται, ότι οι Πειραιώτες έχουν πιέσει πολύ. Η Χετάφε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σουάρεθ, για 1+1 χρόνια, με τη συμφωνία να αναβάλλεται διαρκώς και μπορεί να τελειώσει με άρνηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήδη κοιτάζει την Ελλάδα ως πιθανό νέο προορισμό».
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Νταμιάν Σουάρεθ αγωνίζεται στη Χετάφε από το 2015, με συνολικά 252 συμμετοχές, τρία γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα (Ελτσε, Σπόρτινγκ Χιχόν).