Μπαρτζώκας: «Ήταν μια σημαντική νίκη!»

0
37

Ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητά του στο παρκέ του ΣΕΦ φτάνοντας σε μία δύσκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η οποία υπό πιο νορμνάλ προύποθέσεις θα μποορύσε να είχε κλειδώσει» πολύ νωρίτερα
Στην στήριξη του συγκλονιστικού κόσμου του Ολυμπιακού που αποτέλεσε ασπίδα για την ομάδα αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης που διακυβεύονταν πολλά, για αυτό και το θέαμα δεν ήταν πολύ καλό. Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον κόσμο, ήταν από τις πιο πολιτισμένες ατμόσφαιρες. Ήταν μια σημαντική νίκη, συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα.
Πιεστήκαμε, ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ανοίξει από νωρίς και να έχει διαφορετική εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ και πολλές βολές, που αν τις είχαμε βάλει θα μπορούσε η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Όταν δεν καθαρίζεις αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να κινδυνεύσεις», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.