Αποφασίζει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό για τον Ντεναγιέρ! [Videos]

0
51

Ο φετινός Ολυμπιακός στερείται αμυντικής συνέπειας, κάτι το οποίο όμως κατά γενικότερη ομολογία δεν ευθύνονται αποκλειστικά μόνο οι αμυντικοί του ποδοσφαιριστές, αλλα αποτελεί ζήτημα συνολικά κακής ανασταλτικής λειτουργίας αλλά κι έλλειψης συγκέντρωσης σε αρκετές περιπτώσεις.
Η φυγή του Κώστα Μανωλά στη Σάρτζα δημιούργησε κε των πραγμάτων τη ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Σε κάθε περίπτωση, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του Μίτσελ. Μια απόφαση που στη συγκεκριμένη φάση απεικονίζεται στην περίπτωση του Τζέισον Ντεναγιέρ. . Η περίπτωσή του βρίσκεται σε μια μίνι λίστα προσθηκών που θα μπορούσαν να γίνουν στους Ερυθρόλευκους. Το όνομα του 27χρονου πρώην βασικού κεντρικού αμυντικού της Λιόν και 35 φορές διεθνή με την Εθνική Βελγίου, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και αποτελεί ουσιαστικά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει μείνει χωρίς ομάδα στη διεθνή αγορά.
Ο 27χρονος στόπερ έχει απορρίψει δεκάδες προτάσεις αυτό το καλοκαίρι. Αλλά φτάσαμε 24 Σεπτεμβρίου και πλέον τα περιθώρια για να βρει ομάδα στενεύουν. Μάλιστα, ο ίδιος καίγεται πλέον να υπογράψει κάπου, καθώς δεν θέλει να χάσει το τρένο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλει να πάει σε κάποιον σύλλογο που θα του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Και πλέον και οι απαιτήσεις του έχουν αλλάξει δραστικά.

Να τονιστεί ότι ο Ντεναγιέρ παραμένει ακόμη στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού των Βέλγων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ισπανός προπονητής τον κάλεσε κανονικά στην αποστολή για τα παιχνίδια του Nations League, με αντιπάλους Ουαλία και Ολλανδία, παρά το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα από τη στιγμή που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λιόν. «Ο Τζέισον θα δουλέψει με την ομάδα όλη την εβδομάδα, αλλά δεν θα παίξει στα δύο παιχνίδι», δήλωσε ο Μαρτίνεθ, εξηγώντας ότι είναι σημαντικό για τον ίδιο να δείξει εμπιστοσύνη και στήριξη στον παίκτη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Εθνικής Βελγίου, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για το Μουντιάλ.